• Λεωφόρος Θηβών 226 182 33 -Άγ. Ιωάννης Ρέντη

Group Training

Στο Fitness Star λατρεύουμε το Group Training! Θεωρούμε πως η Ομαδική Προπόνηση, προσφέρει παρακίνηση, ψυχαγωγία, ανεβάζει το αίσθημα της ένταξης στην ομάδα, παράγει αποτελέσματα, μας κάνει συχνότερους και φανατικότερους χρήστες του club.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, έχουμε δημιουργήσει ένα πακέτο εξαιρετικών προγραμμάτων Group Training και Small Group Training.

Το club διαθέτει πέντε halls με εξαιρετικές προδιαγραφές.

Ηall 1, αίθουσα 250τ.μ. με πλήρη φυσικό φωτισμό και χωρίς εμπόδια, Pilates Studio, με εξοπλισμό στο ανώτατο δυνατό επίπεδο, F.T.S. Area, χώρος για τις Functional & Cross Training προπονήσεις μας με μοναδικό εξοπλισμό, Indoor Cycling Hall, αίθουσα με σταθερά ποδήλατα εσωτερικού χώρου, αλλά και τα RealRyder® τα μοναδικά ποδήλατα στον κόσμο που ‘’γέρνουν και στρίβουν’’ προσφέροντας μοναδική εμπειρία μαθήματος, καθώς και πλήρη οπτικοακουστικά συστήματα υψηλής ποιότητας, Innovation Hall, η αίθουσα όπου εκτελούνται μοναδικά μαθήματα με όλες τις νέες τάσεις τις παγκόσμιας αγοράς του fitness (Yoga & Pilates Swings, ActivMotion® Bars, Pilates Props, PT4Pro® Suspension Training) και επίσης φιλοξενούνται οι μικροί μας φίλοι, μέλη του Active Kids Club.

Και φυσικά η πισίνα μας που προσφέρει και μαθήματα Aqua Aerobic.

Πέρα όμως από τις εγκαταστάσεις, αυτό που για εμάς παίζει το σημαντικότερο ρόλο, είναι το έμψυχο δυναμικό μας. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους presenters της πόλης, καθηγητές σχολών fitness, γυμναστές με παγκόσμιες διακρίσεις στον τομέα τους. Τα περισσότερα μέλη της ομάδας, είναι μαζί μας πολλά χρόνια, εξασφαλίζοντας συνέχεια και συνέπεια στη φιλοσοφία του club.

Με το σύστημα συνεχούς εκπαίδευσης του club, δίνουμε στην ομάδα μας όλα τα εφόδια ώστε να είναι συνεχώς ενημερωμένοι σε ένα κόσμο που αλλάζει διαρκώς.

Τέλος, προσπαθούμε πάντα να ακούμε τα μέλη μας ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, έχοντας σαν κύριο στόχο την επίτευξη των δικών τους στόχων!

click στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Group Training
Group Training
Group Training
Group Training
Group Training
Group Training
Group Training
Group Training

Fitness Star Newsletter

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλεφωνήστε μας

Tηλ: 210 493 5017
Fax:210 493 2544

Στείλτε μας E-mail

info@fitness-star.gr

Eπισκεφθείτε μας

Λεωφ. Θηβών 226, 182 33
Άγ. Ιωάννης Ρέντη

Ωράριο

GYM
ΔΕΥ - ΠΑΡ: 07:00 – 24:00
ΣΑΒ: 09:00 – 21:00
POOL
ΔΕΥ - ΠΑΡ: 08:00 – 22:00
ΣΑΒ: 10:00 – 20:00