• Λεωφόρος Θηβών 226 182 33 -Άγ. Ιωάννης Ρέντη

Personal Training

H Φιλοσοφία

Παρακολουθούμε συνεχώς την αγορά του fitness. Επιλέγουμε κάθε νέα μέθοδο, στοχεύοντας στο αποτέλεσμα, πάντα με γνώμονα την επιστημονική προσέγγιση και την ασφάλεια του ασκούμενου. Δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες άσκησης, στο ιδανικό περιβάλλον, με απόλυτη εξειδίκευση και γνώσπ των εκπαιδευτών.

Ο Στόχος

Η απόλυτη ικανοποίηση του κάθε μέλους μας ξεχωριστά εστιαζόμενοι στην ανάγκη του, με μόνη κατεύθυνση την επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος.

Και όλα αυτά : Γρήγορα – Εύκολα – Απλά – Διασκεδαστικά

Ο Τρόπος

Προπόνηση ΔΟΝΗΣΗΣ (Power Plate): Έφερε την επανάσταση στο fitness, αλλάζοντας τα δεδομένα με άξονα το απίστευτο αποτέλεσμα σε 20 μόλις λεπτά.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ Προπόνηση (Freemotion):
 Με βάση πως «είμαστε τόσο δυνατοί όσο το πιο αδύναμο σημείο μας», στη λειτουργική προπόνηση γυμνάζομαι όπως κινούμαι, προπονούμαι όπως ζω. Εξομοιώνοντας στο γυμναστήριο κάθε κίνηση της καθημερινής μου ζωής, γίνομαι πιο δυνατός, πιο ευλύγιστος, πιο γρήγορος, με περισσότερη αντοχή. Ζω καλύτερα.
Και όλα αυτά στο ένα τρίτο του χρόνου σε σχέση με τη συμβατική προπόνηση και με το μόνο που με περιορίζει να είναι η φαντασία μου.

Μέθοδος VACU POWER: Μόλις πριν ελάχιστα χρόνια η φράση «άσκηση σε συνθήκες υποπίεσης» ακουγόταν μόνο στα εργαστήρια των αστροναυτών και των υπερπρωταθλητών. Πλέον η μέθοδος έγινε προσιτή σε όλους και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και κυρίως άμεσα μετρήσιμο. Αερόβια προσαρμογή πολύ γρήγορα σε σχέση με την προπόνηση σε κανονικές συνθήκες, άμεση ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας.
• Τοπικό αδυνάτισμα
• Σύσφιξη
• Κυτταρίτιδα
• Αποκατάσταση τραυματισμών – οστεοπόρωση
Σε 30 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα και μετρήστε τα αποτελέσματα από την 5η συνεδρία.
Η προσπάθεια και η επιδίωξη μας είναι να σας εξασφαλίζουμε κάθετι νέο στο fitness, να σας δίνουμε πάντα τη δυνατότητα να γνωρίζετε τις νέες τάσεις και κυρίως να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

Και το αποτέλεσμα κρίνει τις προσπάθειες μας…

To «FREEMOTION» Personal Training Studio, είναι χώρος προσπελάσιμος σε Α.Μ.Ε.Α.

click στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Personal Training
Personal Training
Personal Training
Personal Training

Fitness Star Newsletter

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλεφωνήστε μας

Tηλ: 210 493 5017
Fax:210 493 2544

Στείλτε μας E-mail

info@fitness-star.gr

Eπισκεφθείτε μας

Λεωφ. Θηβών 226, 182 33
Άγ. Ιωάννης Ρέντη

Ωράριο

GYM
ΔΕΥ - ΠΑΡ: 07:00 – 24:00
ΣΑΒ: 09:00 – 21:00
POOL
ΔΕΥ - ΠΑΡ: 08:00 – 22:00
ΣΑΒ: 10:00 – 20:00